Allmänt

Att vara långt ifrån..

Att vara långt borta från nära och kära är såklart jobbigt. Just nu är det extra jobbigt då min kära pappa är sjuk. Jag önskar att jag kunde gå upp till sjukhuset och sitta där en stund, finnas till hands. Sen jag flyttade hit så har vi pratat i telefon, säkert varannan vecka. Mer än vi pratatde när vi bodde i Sverige! Nu är han tyvärr för svag för att orka prata i telefon men jag skickade istället ett mail via min syster som hon läste upp, vilket han uppskattade väldigt mycket.

"Pappa

Här kommer en hälsning från Los Angeles. Jag vet att du varit för trött för att orka prata i telefon så nu skriver jag en rad istället. Jag har hört att du har det lite extra kämpigt just nu. Vilken tur att du var lite piggare i julas så vi kunde prata och äta julmat.

Det är ju skit på ren svenska att du ska behöva vara så dålig. Men du får tänka tillbaka på när benen var pigga och du åkte skidor, sprang Stockholm maraton och till Torkelsbo och vände. Eller den gången när du lurade oss i nån fjällstuga att det redan varit en Uno Jansson där och skrivit!!
Vi mår bra och har fint väder även om det är lite svalare grader just nu. Om två veckor ska vi åka några dagar till Costa Rica och sola och bada.
Om du är lite piggare nån dag så kan vi höras på telefon. Men annars så skriver jag nån mer rad som Åsa eller nån annan får läsa upp. Och jag hör mej för hur du mår!
Stor kram och hoppas du mår bättre snart!"

Pappa 70 år!

Pappa, mamma, jag och dubbelhakorna!!

4 thoughts on “Att vara långt ifrån..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *