Vardagen i LA

Everything is bigger in America…

Vi har ju redan konstaterat att portionerna på restauranger är större, vägarna är större, butikerna osv osv. Men nu kan vi även konstatera att förkylningarna är det med.... I förra veckan blev Ronnie risig och jag håll mej på lite avstånd med tanke på att både besök och nytt jobb stod runt hörnet. Och jag trodde att jag skulle klara mej. Men såklart, på Petras andra dag här så började halsen kännas oroväckande konstig och sen barkade det rejält. Blev riktigt risig och orkade knappt kommunicera. Så det blev surt med tanke på hur mycket jag har längtar efter att få tillbaka Petra och samtidigt så är det en nära vän som kan klara av att tackla en även vid sjukdomar....

Men lite hann vi med. En hopon hopoff tur under större delen av torsdagen som avslutades med Beach Eats. Fredag blev det shopping på Westfield efterföljt av sushi och manikyr/pedikyr. Kvällen hade vi bokat på RuthChris Steakhouse, där dock förkylningen tog ett extra tag och jag fick direkt lägga mej i säng när vi kom hem, kl 21... På lördagen hade vi bokat in oss på Beer Festival i Downtown. Tvekade länge hur jag skulle göra men bestämde efter Ipren att göra ett försök. Det var fel beslut. Det blev enbart jobbigt och jag fick åka hem lite före den andra och vila. Men som tur var så hade ändå Ronnie piggnat på sig och Dominik var med så Petra fick ändå maxa sin LA-visit!

Men som sagt. Surt som tusan att bli så däckad. Det är ju liksom inte som vi kan planera att ses snart igen. Krävs ju en del.... Men Petra, jag är ändligt tacksam att du kom! Du fick ju till och med uppleva regn i LA!!

Nu i skrivande stund är det måndag morgon och det första riktigt dagen på nya jobbet. Ska försöka att inte hosta och snörvla för mycket på nya kollegorna. Men huvudet känns iallafall mer med nu så jag hoppas det kommer gå bra!

Cheers to friendship!

Och tack igen för presenterna!

2 thoughts on “Everything is bigger in America…

  1. Kärlek i massor och kryakramar!
    Peppar peppar verkar jag ha klarat mig och ni var tappra båda två som hängde i efter bästa förmåga, jag är så glad över att fått besöka er igen! Att det inte alltid blir som man tänkt sig är bara en del av av livet, eller hur! Tusen tack för fina dagar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *