Vardagen i LA

Och nu då??

Då är klockan 11.05 och jag har hittills hunnit; ta en promenad ute (på såklart håll från folk...) på 1 timme. Kört ett styrkepass hemma med hjälp av YouTube. Suttit på balkongen och solat, målat en sväng. Städat lägenheten och ja, nu är alltså klockan 11.05 och jag bara undrar, vad tusan ska jag göra nu resten av dagen? Veckan? Och kanske månaden?? Jag får försöka dela upp mina små missions lite mer. Städa fem minuter, ta en paus. Städa lite till.... Eller nått. Men vi brukar ändå trösta oss med att vi har iallafall vädret just nu för att vara isolerade. Balkongen är varm och skön så det kunde varit värre.  Jag borde kanske ta och bara köra lite bil, passa på nu när det är lugnare i trafiken!

Men om nån har nått förslag vad mer man kan göra hemma, hör av er! Är mer än gärna social över messenger för den som har tid och lust! Bästa tiden är från svensk tid ca kl 17 och framåt. Skriv gärna först och dubbelkolla så jag inte är ute på promenad bara. Och vem vet, snart kanske vi inte får göra det heller.....

Lite extra glad för utsikten nu...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *