Vardagen i LA

Öh, va… Fredag igen?!!

Tiden kan visst gå snabbt trots att man är hemma och mellan varven har lite småtråkigt...!! Önskar att det var ok att lyfta lite så jag så smått kunde börja på gymmet igen, men det är bara vänta ett tag till. På måndag har jag återbesök hos läkaren och tänkte fråga då hur och när jag kan börja med annat än promenader! Men nu när jag kan ge mej ut på lite längre sträckor så försöker jag gå på lite nya områden här i krokarna. Så i veckan gick jag runt bland kanalerna, väldigt fint!

Men nog blir jag lite rastlös och därför är det ju extra bra att det nu bara är en vecka tills Åsa och David kommer!!! Och när dom åker så har vi en dag att tvätta upp sängkläder inför nästa gäster, Markus och Paula. Så nu får jag sällskap rätt länge vilket känns urkul! Imorgon tänkte vi dra till Downtown och spendera dagen och natten där. Vi har bokat hotell och ska turista lite och jag har kollat ut några saker som jag vill göra/se.

Ha en trevlig helg!!!

One thought on “Öh, va… Fredag igen?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *