Vardagen i LA

Regn, regn, regn….

Nja, nu blev det ju inte direkt regn idag. Snarare tvärtom, riktigt härligt väder. Men än säger väderappen att det ska bli regn några dagar så vi får väl se.

Idag passade jag på att dra till LA Fitness där jag haft medlemskap ett tag, men sen jag började jobba heltid så har det varit svårt att få tid att hinna dit. Så idag var jag på ett tufft och roligt pass. Innan passet startade så gick instruktören runt för att säga hej till alla som var med. Så kom hon fram till mej och Hi, is this your first time? What´s your name? Varpå jag såklart svarar "My name is Siv" Och döm min förvåning när hon då svarar, är du svensk?!! Så vi passade på att prata lite efter passet, väldigt trevligt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *