Vardagen i LA

Roligheter och tråkigheter..

Vi börjar med roligheter. Vilken helg!! Vi var i fredags med Ronnies jobb på Universal Studios. Vi åkte bussar dit, var där på eftermiddagen och roade oss. Klockan 18 stängde parken för allmänheten men vi hade tre timmar till i Simpsons-land. Det var totalt tre olika företag och alla anställda fick ta med familj. Det var fri mat och läsk, två drink-biljetter var. Det fanns möjlighet att knäppa crazy kort, tävla och vinna priser, få en ballong och självklart gick familjen Simpson runt!!

En väldigt rolig dag och kväll!

I lördags träffade vi Mattias som vi lärde känna på vår andra resa till Maldiverna. Han var nu här över helgen och träffade en kompis men vi hann träffa honom över en lunch. Och tack vare Mattias är nu mitt knäckebrödsförråd påfyllt!!!

Men så tråkigheten då. Jag har bestämt mej för att sluta på mitt nuvarande jobb. Känner inte för att gå in på detaljer varför, men det kändes helt enkelt inte helt rätt. Det som blev bra är att hon som har jobbat mina pass nu efter mina operation gärna ville fortsätta och dessutom behöver den lönen mer än jag gör i dagsläget. Såklart blev familjen besviken och ville ha mej kvar men förstod och är ändå glada över att nuvarande fortsätter. Så det var ett svårt beslut eftersom jag ändå tycker om dom, men i längden tror och hoppas jag att det är rätt beslut. Har varit på en intervju för ett annat jobb men jag skriver mer om det om det skulle visa sig bli något!

Så tills vidare får det bli hemmafruande, gymmande, ta emot gäster och hålla koll efter andra möjligheter.

2 thoughts on “Roligheter och tråkigheter..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *